Schaakcomputer kopen?
De Beste Schaakcomputer 2021

Maak kennis met de meest innovatieve schaakcomputer: DGT Centaur
De meest innovatieve schaakcomputer die zich automatisch aanpast aan uw speelsterkte. Het geeft je een eerlijke kans om te winnen, te leren en vooral om plezier te hebben!

Stop met het gebruik van computerschermen, tablets of telefoons en begin met schaken met Centaur op een echt bord met echte schaakstukken. Schakel hem gewoon in en zet uw zet! Centaur is er altijd om je uit te dagen, je spel te helpen ontwikkelen en je scherp te houden! Met het sensorbord kunt u eenvoudig stukken op een natuurlijke manier verplaatsen. Of u nu een beginner of een ervaren speler bent, of u nu een thuisspeler of een clubspeler bent, Centaur past zich altijd aan uw niveau aan zodra u uw eerste zet doet!

DGT Centaur:
– Past zich aan uw kracht aan
– Sensorbord 40×40 cm
– Ronde LED-lampjes geven de bewegingen aan
– Oplaadbare interne batterij
– Verzwaarde schaakstukken
– e-Paper-weergave

Het prachtig ontworpen schaakbord heeft aanraaksensoren die je bewegingen moeiteloos registreren.

Het heeft een oplaadbare batterij, e-Paper display, intuïtieve instellingen in vele talen en gewogen plastic schaakstukken. De computerbewegingen worden aangegeven door unieke ronde LED-lampjes.

Centaur is gemaakt om iedereen een goed spel te geven. Of u nu een beginner of een sterke speler bent, of u een thuisspeler of een clubspeler bent, Centaur past zich aan u aan zodra u uw eerste zet doet. Het slimme algoritme past zich automatisch aan je niveau aan en geeft je altijd een uitdagend spel dat zowel leerzaam als leuk is! Het heeft een hintsysteem en de optie om elke positie in te stellen.

Centaur is niet compatibel om verbinding te maken met uw computer of online schaakportals. Dat is helemaal niet nodig, gebruik de Centaur om te spelen, te leren, te trainen, te analyseren en om je vaardigheidsniveau te verbeteren. Gebruik het vooral om plezier te hebben!

Beste schaakcomputer 2020

Specificaties:
Afmetingen verpakking: 6,5 x 47 x 41 mm
Gewicht: 2,2 kg

Beste schaakcomputer
Schaakcomputer kopen

Prijs: €369,-

Ondanks dat wij regelmatig de prijzen controleren, kan het zijn dat de prijs anders is op Bol.com. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Alternatief:


Veelgestelde vragen

Wat maakt deze schaakcomputer zo goed?

Deze schaakcomputer is gemaakt om iedereen een goed spel te geven. Dat houdt in dat het slimme algoritme zich automatisch aanpast naar je niveau. Op die manier heb jij altijd een spel dat leuk en leerzaam is.

Waarom zou je deze schaakcomputer kopen?

De Centaur is ontwikkeld om te spelen, leren, trainen, analyseren en om je vaardigheidsniveau te verbeteren. Maar bovenal: om plezier te hebben. De prijs is redelijk hoog, maar je zult hier jaren plezier van hebben. Zie het als een kleine investering in je educatie/hobby/toekomst.

Voor wie is deze schaakcomputer geschikt?

Deze schaakcomputer is geschikt voor mensen vanaf 3+ jaar.

In welke taal is de handleiding?

De handleiding is in het Nederlands geschreven.

Heb ik een computer nodig om hem te gebruiken?

Nee, de schaakcomputer is volledig zelfstandig te gebruiken. Je hebt géén extra apparatuur nodig.


Bol.com reviews

De DGT Centaur heeft één review op Bol.com:


DGT Centaur Schaakcomputer

9.4

Gebruiksvriendelijkheid

9.1/10

Moeilijkheidsgraad

9.5/10

Design

9.8/10

Batterij

9.0/10

Display

9.5/10